We don’t believe in being a copycat.

We believe in always being on top of your business.

Elk agency is tegenwoordig jong, hip en vernieuwend. Not average, no-nonsense en out of the box. Bij Pro-active winden we er gewoon geen doekjes om. De klassieke what you see is what you get  aanpak, aangevuld met bakken expertise en kritisch denken. We hanteren het liefst een zo open mogelijke communicatie, waarbij er altijd ruimte is voor constructieve input. 

 

Jong en dynamisch zijn we zeker wel en we geloven in long-term partnerships, zowel met onze klanten als met onze eigen mensen. Voelen we een klik langs beide kanten, dan zijn we vanaf dag één volledig committed en gaan we voor niets minder dan het allerbeste.

Waarom Pro-active?

We build successful, long-lasting, profitable relationships with our clients.

Efficiëntie

Of het nu gaat over het uitwerken van een strategisch plan, het snel aanpassen van een campagne of het opzetten van een dashboard, het gebeurt beter gisteren dan vandaag. We weten dat klanten vaak in een rush zitten en mikken daarom op een zo efficiënt mogelijke manier van werken. Eén contactpersoon die alle ins and outs kent, zonder omwegen of overbodige account managers.

Flexibiliteit

Geen enkele persoon is identiek, dus onze klanten ook niet. Waar de ene liever uitgebreid face to face business bespreekt, heeft de andere genoeg met een korte status update via Whatsapp. Voor ons maakt het niet uit. Wij passen ons aan waar nodig.

Meet your experts

Weet je zelf al het één en ander af van digitale marketing of ben je een complete leek en zoek je jouw rots in de branding die je zonder moeite door alle platformen en cijfers gidst? Wat je kennis ook is, je hebt niet altijd tijd om je over je online advertising te bekommeren. Geen nood, you’re in good hands. We hebben een team van echte experts dat zich graag over je business ontfermt. We werken niet met specialisaties, iedereen kan bij ons alles en alles even goed.

Davy Merckx

Alexander Perdikis

Valerie Vandamme

Jona Jalink

Mathias Mortelmans

Robin Smit

Ilja Angillis

Jona Jalink

Mathias Mortelmans

Robin Smit

Davy Merckx

Alexander Perdikis

Valerie Vandamme

Ilja Angillis

Are you ready to grow

through digital advertising?

Get in touch 

Zin gekregen om te werken bij Pro-active?