Mission statement

Helping businesses grow using the right kind of digital strategy

Vision statement

Creating valuable partnerships and an inspiring work environment

4 brand pillars die boven ons bed hangen

Groeien

En dat bedoelen we niet enkel letterlijk. We willen vooral zelf groeien, als individu, als marketeer, als team member en als bedrijf. Het uiteindelijk doel? Een sterke en betrouwbare partner worden waarop je blindelings kan vertrouwen, waarbij elke mening telt en waarde heeft. Weg van het cliché en de traditionele aanpak.

Flexibiliteit

Lenig zijn we allerminst, maar flexibel zijn we absoluut. Dat houdt in : een goede partner zijn voor onze klanten, de beste zelfs, waarbij we alles uit de kast halen.  Onverwachte deadline of een nieuwe strategie waarbij snelle en ook juiste beslissingen moeten genomen worden? We doen het met de glimlach.

Proactieve mindset

We zouden niet Pro-Active heten, moesten we hier niet sterk in geloven. We zitten vaak met ons hoofd diep in details en cijfers, maar we bewaken altijd the bigger picture. Hoe we de initiële doelstellingen kunnen bereiken, beter kunnen bereiken, met nieuwe tools of met een totaal andere aanpak.

Partnerships

De laatste maar wellicht de meest belangrijke op deze lijst. We beschouwen de relatie met onze klanten als heilig. Een relatie waar je elkaar moet vertrouwen en openlijk moet kunnen communiceren. We zien dit zelf eerder als een partnership. Eentje waarbij we samen dezelfde richting uitgaan, dezelfde visie delen en gewoon gaan voor

Client partnerships

De relatie met onze klanten is er ééntje die we willen inkaderen, koesteren en altijd prioriteit geven. Net als bij een goed huwelijk zijn er soms onenigheden, onvoorziene situaties en vraagt dit geduld, openheid en wat geven en nemen. 

5 redenen waarom je met ons wil werken

Open mindset

Je kan met ons over alles praten, the good, the bad and the (very) ugly. We geloven sterk in een open communicatie, of je het nu over positieve of negatieve zaken gaat hebben. We begeleiden onze klanten graag naar de allerbeste versie van zichzelf.

Efficiëntie

We houden niet van vertraging, onnodige problemen of jezelf verliezen in onbelangrijke details. We werken snel, efficiënt en zorgen voor één persoon die simpelweg al je projecten behandelt.

Bereikbaar

Wat niet wil zeggen dat je ons ‘s nachts hoeft te bellen, maar wel dat we – zolang realistisch – voor je klaarstaan. Hoe je verkiest. Bel je liever, zie je ons liever fysiek in een meeting room of ben je eerder een Whatsapp persoon? We passen ons aan.

Expertise

Die hebben we in huis, zodat we je op elk moment het juiste advies en begeleiding kunnen geven.

(zelf) kritisch

We zijn kritisch voor onszelf en onze team members. Hebben we echt al het nodige gedaan om een topresultaat neer te zetten? Wat kan beter en hoe kunnen we ons echt onderscheiden?

Een dag bij Pro-active

Is nooit hetzelfde, hoe cliché het ook mag klinken. Elke dag brengt nieuwe projecten en nieuwe uitdagingen. Wat is wel een constante? De fijne en ongedwongen sfeer. Geluk op de werkvloer is belangrijk. Vandaag, morgen maar ook binnen vijf jaar. We gaan voor niets minder dan blije gezichten en mensen die zich gewaardeerd en gemotiveerd voelen.

We zijn bereid je hiervoor the full package te geven, met veel flexibiliteit en vrijheid. Werk hoe je wil en wanneer je wil, zolang je 100% verantwoordelijk en committed bent.

Are you
ready to grow?

Get in touch

Are you interested in
working with us?

Get in touch