Onze services

Uw digitale
aanwezigheid naar een
hoger
niveau.

Paid media

 

Oftewel : betaalde reclame. In online advertising termen denken de meesten voornamelijk aan Facebook, Instagram en Google ads. Gelukkig houden we niet van een mainstream aanpak. Wat krijg je dan wel? Een goed doordachte online strategie, met meer dan enkel social media. Enkel daar waar het werkt voor jouw product. Benieuwd?

Performance marketing

Leads, conversies, kwalitatieve sales. Klinkt als het uitgangspunt van elk bedrijf. En dat klopt, met dat verschil dat we niet voor elke klant dezelfde knoppen indrukken. We doen niet aan copy-paste en al helemaal niet aan half werk. We draaien jouw business binnenstebuiten, analyseren en (her)definiëren de doelstellingen. Klinkt interessant?

Consulting

 

Een kritische blik op je online performance strategie of heb je een tijdelijk tekort aan experten in je team? We’re a phone call/ e-mail away.

Performance marketing

Let’s go ROI

Wat niet wil zeggen : let’s just go all in. De naam geeft het reeds prijs : we gaan hier voor resultaten. Dat kunnen alle soorten resultaten zijn, maar we gaan heel specifiek voor het verbeteren ervan en dit zo kosteneffectief mogelijk. 

We meten elk onderdeel van de campagne en brengen elk cijfer in kaart. Wat werkt goed en waarom, wat kan beter, welke zoekterm kost ons te veel en wat brengt net wel op.

Consultancy

Let’s get outsourced

We houden van onze eigen kantoren, maar zitten met evenveel goesting en drive op een ander. Heb je graag iemand van onze mensen ter plaatse binnen je eigen team of wil je misschien eens face to face brainstormen. Ben je een (te) snel groeiend agency en zoek je voor een specifiek project extra ondersteuning, hetzij voor een week of een jaar, fysiek op kantoor of remote. We passen ons graag aan en helpen mee brandjes te blussen waar nodig.